Συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στο ENISA HackFest 2020

 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής ανακοινώνει τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Κυβερνοασφάλειας στη διαδικτυακή εκπαιδευτική εκδήλωση «ENISA Hackfest 2020» στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2020.

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί λόγω των απρόβλεπτων συνθηκών, ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας (ECSC) για το 2020 ακυρώθηκε. Για αυτόν τον λόγο, ο Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο (ENISA) διοργανώνει την ηλεκτρονική εκπαιδευτική εκδήλωση «ENISA Hackfest 2020», για τις ομάδες που θα συμμετείχαν στο ECSC2020. Στόχος της εκδήλωσης είναι η διατήρηση του πάθους και τους ενδιαφέροντος για τους νεαρούς ηθικούς χάκερς. Αυτή η εκδήλωση θα είναι μια ευκαιρία για τις ομάδες να προπονηθούν, να δοκιμάσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους και φυσικά να ασχοληθούν και να παίξουν με κάθε είδους προκλήσεις.

Η Εθνική Ομάδας της Κύπρου αποτελείται από τους Βασίλη Χαράλαμπο, Κωνσταντίνο Διομήδους, Λεωνίδα Στυλιανού, Μάριο Καϊλή, Μάρκο Χαραλάμπους, Νεόφυτο Χρίστου, Παναγιώτη Γαβριήλ, Στέφανο Χαραλάμπους, Φίλιππο Κωνσταντίνου, Χάρη Χατζηαντώνη, Χρήστο Μακρίδη, Χρήστο Σωτηρίου και Χρήστο Φαλά.

Ευχόμαστε καλή τύχη σε όλους!

 

Διοργανωτής: Κυπριακός Σύνδεσμος Πληροφορικής

Υπό την αιγίδα των: Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας,  Υπουργείο Άμυνας, Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας και του Ψηφιακού Πρωταθλητή

Χορηγοί: Adacom Cyber Security, Deloitte, European University Cyprus – CERIDES, EY, KPMG, Odyssey Cybersecurity, Oracle Academy & UCLan Cyprus – MSc in Cybersecurity

Με την υποστήριξη: Cyber Mouflons, Hack the Box, ICSI, Silensec, Cyber Range & Try Hack Me

Στρατηγικός Συνεργάτης: Cyta

Technology Partner: XM